Hoquei sobre herba

L'empenta de la primera victòria

Hoquei sobre herba. El primer triomf del combinat espanyol masculí, tot i ser contra un rival de poca entitat, és un bany d'autoestima i una manera d'espolsar-se els nervis de l'inici

Ja es presumia una golejada però s'havia de certificar. El combinat brasiler, 30è del rànquing mundial, no havia de suposar un escull gaire complicat per a la selecció espanyola masculina en el debut als Jocs de Rio, però havia de servir per entrar en competició i espolsar-se els nervis i la rigidesa normal de l'inici. I així va ser. Els gols de Xavi Lleonart (2), Pepe Romeu (2), David Alegre, Vicenç Ruiz i Roc Oliva van certificar un triomf que dóna ales i augmenta l'autoestima del grup que dirigeix el francès Fred Soyez. Després d'una època de canvis i de comiats el combinat espanyol necessitava un triomf convincent com el d'ahir per entrar amb bon peu a la cita olímpica i així agafar aire fresc per respirar abans dels partits més complicats del grup. Austràlia, la selecció que lidera el rànquing mundial i que va guanyar Nova Zelanda (2-1) en el primer duel, ha estat –el partit s'ha disputat aquesta matinada– el primer test de nivell per a una selecció que es jugarà l'accés a quarts amb els altres integrants del grup: Bèlgica, Nova Zelanda i Gran Bretanya. De moment, el primer triomf contra la ventafocs ha donat un plus d'autoestima.

1a jornada
Bèlgica - Gran Bretanya
4-1
Austràlia - Nova Zelanda
2-1
Espanya - Brasil
7-0
2a jornada
Austràlia - Espanya
ahir
Gran Bretanya - Nova Zelanda
ahir
Bèlgica- Brasil
ahir
3a jornada
Nova Zelanda - Espanya
demà (15 h)
Brasil- Gran Bretanya
demà (23 h)
Bèlgica- Austràlia
demà (1.30 h)
4a jornada
N.Zelanda - Brasil
dimecres (0.30 h)
G.Bretanya- Austràlia
dimecres (1.30 h)
Espanya - Bèlgica
dijous (18.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)