Hoquei sobre herba

jjoo de rio

Hoquei sobre herba

La falta de gol condemna Espanya

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol, inofensiu en atac, cau (2-0) amb la Xina i haurà de remar molt si vol ser als quarts de la final sdfa

A Espanya li falta gol i ho paga caríssim. Ja es van notar les mancances ofensives en el partit contra Holanda però contra Xina, rival amb qui la selecció espanyola pot competir de tu a tu, les limitacions en atac s'han fet més evidents. El combinat estatal ha dominat la possessió durant gairebé tot el duel, ha manat amb la pilota, però sense cap mena de profunditat. Sense idees. Les possessions, inoperants, han mort a l'entramat defensiu xinès, que ha sabut aprofitar les poques opcions que ha tingut. A més, en l'hoquei sobre herba actual, on el penal córner té un pes molt gran en el resultat final dels partits, no es poden fallar tots els llançaments dels quals disposes. Lola Riera, l'especialista espanyola, s'ha mostrat molt desencertada durant tot el partit i Glòria Comerma, la segona opció en aquests tipus de pilota aturada, tampoc ha estat afortunada. Fins a 11 penals córner ha fallat el conjunt espanyol en els dos partits disputats en aquests Jocs. Les xineses, que s'han defensat bé, han sabut sortir al contraatac i ha guanyat el segon partit del grup sense massa angúnies. Zhao i Peng, en el primer i el segon quart, han fet els gols de les xineses, que se situen a la mitja taula d'un grup que lidera Holanda, intractable, i en què Espanya és cuer. El combinat estatal haurà de guanyar dos dels tres partits que li resten per a ser als quarts de final.

ESPANYA 0
XINA 2

ESPANYA: López de Equilaz, Gutiérrez, Ybarra, Petchame, López, Riera, Pérez, Comerma, Oliva, Garcia, Magaz –onze titular– Salvatella, Bonastre, Guinea, Giné i Jiménez. XINA: Li, Wang, De, Cui, Yu, Peng, Liang, Wang, Zhang, Wu, Sun –onze titular– Li J., Li H., Zhang X., Zhao, Song. GOLS: 0-1 (8') Zhao. 0-2 (25') Peng. ÀRBITRES: Church i Meister.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)