Hoquei sobre herba

jjoo de rio

Hoquei sobre herba

Espanya baixa del núvol

Hoquei sobre herba. El combinat belga atropella la selecció espanyola, que haurà de certificar el segon lloc del grup avui

Després de tres triomfs convincents en els tres primers partits del grup, el combinat espanyol va caure ahir amb Bèlgica, que va saber aprofitar la mala posada en escena dels espanyols. Després de la represa, el conjunt de Fred Soyez va mostrar molt bona imatge, però no va poder aixecar el 3-0 en contra. La nota positiva va ser el gol de Pau Quemada, que s'estrena des del penal córner.

BÈLGICA3
ESPANYA1

BÈLGICA: Vanasch, Van Doren, Dohmen, Van Aubel, Stockbroeckx, Briels, Denayer, Gougnard, Luypaert, Boon i Van Strydonck –onze inicial– Dockier, Charlier, Boccard, Truyens i Cosyns. ESPANYA: Cortès, Enrique, Delàs, Quemada, Alegre, Oliva, Mir, LLeonart, Piera, Terraza i Romeu –onze inicial– Pérez-Pla, Ruiz, Iglesias, Sallés i Casasayas. GOLS: 1-0 (6') Charlier. 2-0 (15') Stockbroekx. 3-0 (21') Charlier. 3-1 (40') Quemada. ÀRBITRE: Blasch i Montes de Oca.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)