Hoquei sobre herba

El combinat espanyol femení es guanya el dret a somiar

Hoquei sobre herba. Espanya supera Alemanya en el quart partit i encara té possibilitats de classificar-se per als quarts de final

Segueix sent molt complicat, però ahir la selecció espanyola es va guanyar el dret a somiar a accedir als quarts de final. El combinat d'Adrian Lock es va imposar a la potent selecció alemanya amb gols de Cristina Guinea i Carola Salvatella. Per ser a la següent fase, Espanya ha de superar Corea en la darrera jornada i que la Xina no guanyi cap dels dos partits que li queden.

ALEMANYA1
ESPANYA2

ALEMANYA: Reynolds, Lorenz, Oruz, Stapenhorst, Muller-Wieland, Kruger, Teschke, Altenburg, Pieper, Muller i Oldhafer –onze inicial– Schroder, Schutze, Hauke, Mavers i Sprink. ESPANYA: López de Equilaz, Gutiérrez, Ybarra, Petchamé, López, Riera, Pérez, Comerma, Oliva, Garcia i Magaz –onze incial– Salvatella, Bonastre, Guinea, Giné i Jiménez. GOLS: 0-1 (9') Guinea. 0-2 (11') Salvatella. 1-2 (20') Schutze. ÀRBITRE: Alkemade i Miao.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)