Hoquei sobre herba

jjoo de rio

Hoquei sobre herba

Un punt que assegura el segon lloc de grup

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol firma taules amb la Gran Bretanya gràcies a un gol de David Alegre i acaba en la segona plaça

La selecció espanyola es va assegurar ahir el segon lloc del grup A després d'empatar a un gol amb la Gran Bretanya. El rival dels espanyols en els quarts de final del torneig olímpic serà o l'Argentina –que jugava contra Irlanda al tancament d'aquesta edició– o l'Índia. Ahir, el conjunt espanyol va començar amb força tot i un ensurt en forma de xut a boca de gol dels britànics, que va saber aturar Quico Cortès. La resposta espanyola la va protagonitzar David Alegre, que va culminar una acció elèctrica d'Espanya amb un control i una definició davant del porter britànic marca de la casa. L'alegria espanyola no va durar gaire, però, perquè Ward va fer l'empat desviant una pilota vertical filtrada dins l'àrea espanyola. Van ser els moments més elèctrics d'un partit que va baixar de pulsacions a mesura que anaven passant els minuts. Els britànics van tenir les seves oportunitats, sobretot des del penal córner, però els va faltar punteria i van dir adéu a la competició olímpica. Espanya, farcida de catalans, continua trepitjant fort.

ESPANYA1
REGNE UNIT1

ESPANYA: Cortès, Enrique, Delàs, Quemada, Alegre, Oliva Mir, Lleonart, Piera, Terraza i Romeu –onze inicial– Pérez-Pla, Ruiz, Iglesias, Sallés i Casasayas. REGNE UNIT: Pinner, Ames, Jackson, Hoare, Ward, Dixon, Middleton, Condon, Lewers, Catlin i Fox –onze inicial– Weir, Mantell, Martin, Gleghorne i Sloan. GOLS: 1-0 (8') David Alegre. 1-1 (15') Ward. ÀRBITRE: Blasch i Van Bunge.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)