Més esport

Lluita

Jocs de Rio 2016

Friev, un combat i a casa

Lluita. El lluitador d'Ossètia del Nord amb llicència de la federació catalana cau en la qualificació contra López, bronze a Londres

L'únic representant de la delegació espanyola, el lluitador d'Ossètia del Nord amb llicència de la federació catalana Taimuraz Friev (1986), va caure en el primer i únic combat que va poder fer en la modalitat de lluita lliure de 74 quilos.

En un concurs amb 19 participants, Friev, membre del club de lluita de la Mina de Sant Adrià de Besòs, es va veure obligat per sorteig a disputar un dels quatre combats de qualificació, trobant-se com a rival el cubà Livan López, bronze fa quatre anys a Londres i plata (2013) i bronze (2011) mundial en la categoria de 66 quilos. Friev, en un combat molt igualat, va acabar cedint per 8-6 i únicament un hipotètic accés de López a la final li hauria permès disputar la repesca i entrar en la lluita pel bronze. Malauradament per ell, López va perdre en el següent combat, el de vuitens, contra el lluitador del Kazakhstan Galimzhan Usserbaiev per un encara més ajustat 8-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)