Més esport

Jocs Paralímpics Rio 2016

Els cinquens per a Morales i Luque

Jocs Paralímpics de Rio 2016. El jugador de tennis taula d'Esparreguera i el nedador de Granollers afrontaran a Rio els seus cinquens Jocs consecutius, un rècord per a l'esport català

El nedador de Granollers Miguel Luque (1976) i el jugador de tennis taula d'Esparreguera Jordi Morales (1985) són els degans del grup d'esportistes de Catalunya que a partir d'avui marxaran cap a Rio per disputar els Jocs Paralímpics. Tots dos encadenaran els cinquens Jocs des que es van estrenar a Sydney el 2000. Morales rebrà un premi addicional a la seva trajectòria ja que ha estat escollit pel Comitè Paralímpic Espanyol per ser el banderer dels seus companys en la cerimònia d'inauguració.

Morales va ser subcampió a Londres el 2008 per equips en una de les categories de discapacitat física i bronze en la seva final individual a Atenes el 2004. El palmarès de Luque inclou una medalla d'or a Sydney; una de plata i una de bronze a Atenes; una de bronze a Pequín, i una de plata a Londres.

Altres membres de l'equip espanyol amb gran experiència en els Jocs Paralímpics són amb quatre jocs seguits Xavi Porras i Elena Congost (atletisme), Juanjo Méndez (ciclisme) i Quico Tur (tennis). La cita començarà el dia 7 en pràcticament les mateixes seus on es van disputar els Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)