Més motor

Els pilots catalans ho guanyen tot en el campionat d'Espanya

Jaume Betriu (KTM) en E3 i en la classificació escratx, Oriol Mena , Oriol Mena (Honda) en E2, Josep Garcia (Husqvarna) en E1 i Enric Francisco (KTM) en júnior són els campions d'Espanya d'enduro 2016 en un ple català incontestable. Betriu i Garcia van obtenir els títols de les seves divisions dissabte i Mena, Francisco i el títol absolut van quedar sentenciats ahir. En E1 Garcia
(Súria, 1996) ha completar l'any perfecte (10 victòries de 10 curses) i s'entreveu com el pilot de futur. Rere seu, Ivan Cervantes (KTM), el seu padrí esportiu, tanca la seva etapa com a pilot d'enduro amb el subcampionat de la categoria. A partir d'ara, Cervantes es concentrarà en el seu programa de raids. En E2 Mena va guanyar les dues jornades i es va assegurar el títol davant els germans Guerrero. A Jaume Betriu li van servir dos segons llocs en E3, rere Johathan Barragán, per revalidar els dos títols –l'absolut, davant d'Oriol Mena i Josep Garcia–. I en júnior, Enric Francisco va assegurar el primer lloc final amb dues terceres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)