Més motor

Quarta posició i caiguda de Jordi Torres a Lausitz

Jordi Torres (BMW) manté el setè lloc del mundial de Superbikes tot i que no va poder puntuar en les dues curses al circuit de Lausitz. En la primera va ser quart, després d'haver lluitat en grup amb Tom Sykes (Kawasaki), Nicky Hayden (Honda) i Leon Camier (MV Agusta). Tots quatre, però, lluny de Chaz Davies (Ducati), guanyador després de la caiguda del líder del campionat, Jonathan Rea (Kawasaki), en la setena volta. La volta 7 també ser fatídica per a Jordi Torres, en la segona cursa.
Sota un diluvi, el català, que ocupava el desè lloc, va anar a terra i va haver d'abandonar. Aquest cop Rea va guanyar, davant d'Alex de Angelis (Aprilia) i el valencià Xavi Forés (Ducati) i encara surt amb un punt més d'avantatge sobre el segon de la general, Sykes, que només va ser dotzè. En la general, Torres suma 168 punts, 26 menys que el sisè, Davide Giugliano, quan queden sis curses per al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)