Ral·lis

El Costa Brava Històric, a Palamós

Motor. La població empordanesa substituirà Lloret de Mar durant els propers tres anys com a seu del ral·li Costa Brava Històric, que es disputarà entre el 20 i el 22 d'abril del 2017

Palamós rellevarà Lloret de Mar com a seu del ral·li Costa Brava Històric durant els tres propers anys, després de l'acord a què han arribat l'Ajuntament de la vila i Rally Classics, l'organitzador de la prova. La població empordanesa serà l'escenari de les verificacions, el parc tancat, el podi de sortida, un tram espectacle i els actes de lliurament de premis. També hi haurà l'oficina permanent de direcció de cursa i l'allotjament de tots els participants i l'organització.

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, va destacar la importància que la població sigui l'escenari d'una competició esportiva d'aquestes característiques: “És una aposta que fa el municipi per seguir incorporant al calendari d'activitats de l'any propostes del prestigi d'aquest ral·li que segueixen posant en relleu el nom de Palamós desestacionalitzant la seva àmplia oferta.”

La propera edició del ral·li Costa Brava Històric serà la catorzena i es disputarà entre el 20 i el 22 d'abril del 2017. Serà puntuable per al campionat europeu de l'especialitat i s'espera que hi participin els millors especialistes mundials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)