Més motor

Jaume Alguersuari, distingit

Motor. La federació estatal d'automobilisme reconeix la tasca de l'empresari barceloní en favor de la promoció de l'esport

La federació estatal d'automobilisme va lliurar divendres la seva insígnia d'or al promotor Jaume Alguersuari, en un acte a la seu del COE, a Madrid, que va comptar amb la presència del president de la FIA Jean Todt. El nou president de la RFEdA, Manuel Avinyó, va voler reconèixer així la llarga trajectòria de l'empresari barceloní, de 67 anys, en favor de la promoció de l'automobilisme, d'ençà que el 1998 va crear el campionat de formació Open Fortuna by Nissan. Aquest campionat –avui dia amb la denominació World Series Formula V8 3.5– ha permès arribar a la F-1 a diverses fornades de pilots, incloent-hi Marc Gené, Fernando Alonso, Robert Kubica, Sebastian Vettel, Carlos Sainz o el mateix Jaume Alguersuari fill. Fa menys d'una setmana, la federació estatal de motociclisme també l'havia distingit amb el mateix reconeixement, en aquest cas per les seves quatre dècades de dedicació a la promoció de l'esport de les dues rodes.

Jaume Alguersuari: “Fa 42 anys vaig començar un camí professional basat en somnis, determinació i, en certa manera, fantasies. Als 67 anys, havent rebut la insígnia d'or del COE i les màximes distincions de la RFEM i la RFEdA, penso que ha pagat la pena tant de sacrifici per fer realitat totes les fantasies que vaig somiar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)