Motociclisme

moto2

gp de les amèriques

Aniversari sense podi

GP de les Amèriques de motociclisme de Moto 2. Morbidelli continua infal·lible, amb tres triomfs en tres curses, i Àlex Márquez és quart

Tercera cursa de l'any i tercera victòria de Franco Morbidelli, de nou, amb una demostració absoluta de control tant de la cursa com de la situació. Ell va ser la cara del seu equip, mentre que el semblant moix va tornar a ser el d'Àlex Márquez, que ahir celebrava el seu 21è aniversari i no va poder fer-ho amb un podi. Amb el tercer lloc, concretament, el màxim a què podia aspirar veient el ritme que tenien tant Morbidelli com Thomas Luthi. Inicialment, Márquez va arribar a manar en la cursa puntualment, però una errada en la quarta volta en el quinzè revolt va portar-lo del primer al quart lloc. A remolc, va perdre tota possibilitat de lluitar pel triomf, amb Morbidelli obrint marge sense pausa –i no baixant mai del segon d'avantatge– i amb Luthi intentant, inútilment, no perdre-li l'aspiració. En un primer moment, Márquez semblava tenir el tercer lloc a l'abast –tenia Takaaki Nakagami mig segon enrere–, però a mesura que s'acostava el final de la cursa, limitat també per problemes físics en l'avantbraç esquerre, va anar perdent fins que el japonès va superar-lo a set voltes del final. Amb facilitat, i ferm cap al podi.

En aquest circuit sempre havia patit i aquest any he anat bé des de divendres. Soc positiu i em quedo amb això
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)