Més motor

Inversió a Bellpuig per recuperar el mundial

Motocròs. El circuit acull avui i demà la cinquena reunió del campionat estatal

El Circuit de Catalunya de motocròs, a Bellpuig, rebrà una inversió de 200.000 euros per posar-se al dia i tornar a tenir una prova puntuable per al mundial de motocròs, com ja va passar entre el 1994 i el 2003 i entre el 2008 i el 2010. Ho va anunciar l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, en la presentació de la reunió d’aquest cap de setmana, la tercera puntuable per al campionat estatal.

Es preveu pavimentar l’accés principal al circuit i l’aparcament, renovar el sistema de reg per aspersió i electrificar el pàdoc inferior i millores diverses. “Podrem buscar un mundial, però ara no podem aventurar-nos a dir quan”, va dir l’alcalde. El condicionament del traçat de Montperler hauria d’estar acabat a l’octubre.

Mentrestant, aquest cap de setmana Bellpuig rep els 115 pilots que disputaran la cinquena reunió dels campionats estatals de MX1 (amb Nil Arcarons quart i Francesc Mataró cinquè), MX2 (mana Simeó Ubach, amb Oriol Casas quart i Nil Pons cinquè) i MX 125 (Sergi Notario lidera i Oriol Oliver és quart) i la tercera de MX 85 (Gerard Congost és segon i Albert Fontova, tercer).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)