Motociclisme

Xavi Pinsach acaba onzè a Navarra

CEV. Problemes amb la posada a punt per a les gomes Michelin

Xavi Pinsach (Kawasaki-ETG Racing) no va poder lluitar pels primers llocs de la categoria Superstock 1.000 en la seva segona aparició en el CEV (s’havia perdut la cursa de Montmeló per una lesió) al circuit de Los Arcos, un traçat de grans records perquè allà hi va obtenir el campionat d’Espanya de l’Stock 600 l’any 2015. Perjudicat per la dificultat de trobar la posada a punt per als pneumàtics Michelin, només va poder ser 10è en la qualificació i 11è en la cursa, resultat que li va permetre sumar 5 punts. Cap dels deu pilots que el van precedir –encapçalats per Max Scheib (Aprilia), Alex Medina (Yamaha) i Carmelo Morales (BMW)– equipava pneumàtics Michelin. En Superstock 600, Elena Rosell (Kawasaki-ETG) va acabar setena, encara sense estar completament recuperada de la lesió. La cursa la va guanyar Héctor Garzó (Yamaha). Pel que fa als pilots d’ETG que disputen les categories de formació, Ondrej Vostátek va acabar en 16è lloc en PreMoto3 –Pedro Acosta es va imposar a Adrián Huertas– i Michal Búlik no va poder disputar la cursa de Moto 4 per una fractura en un braç. La pròxima reunió del CEV serà el 15 i 16 de juliol al circuit de Motorland, amb totes les categories presents.