Motociclisme

Ana Carrasco, el primer triomf femení al mundial

Motor. La corredora murciana de l’ETG Racing gironí va guanyar la cursa de supersport 300 del mundial de ‘superbikes’ a Portimão

La pilot murciana de l’ETG Racing, Ana Carrasco, es va convertir ahir en la primera dona que guanya una cursa de motociclisme de velocitat d’un mundial, amb el seu triomf a Portimão (Portugal) en la cursa supersport 300 del mundial de superbikes. Ana Carrasco (1997), onzena en el mundial i que tenia un setè lloc com el millor resultat, va fer tota la cursa en el grup capdavanter i la va acabar amb 53 mil·lèsimes d’avantatge respecte a l’italià Alfonso Coppola i 63 sobre Marc García. Carrasco ja va ser la pilot més jove que va córrer el mundial de Moto 3 (va ser vuitena en el GP de València).

Xavi Pinsach (ETG) va va ser catorzè i va aconseguir els primers punts de la temporada en la categoria STK1000, dos. La penúltima prova del campionat es disputarà el dia 1 d’octubre al circuit francès de Magny-Cours.