Motociclisme

moto2

gp del japó

Gran doblet amb Márquez i Vierge

GP de motociclisme d’Aragó. Moto 2. Morbidelli amplia l’avantatge respecte a Luthi en la pugna pel títol, però tots dos acaben molt lluny del podi

Àlex Márquez i Xavi Vierge van proporcionar el primer doblet català de la temporada en la categoria intermèdia. El pilot de Cervera va mantenir-se rere Takaaki Nakagami fins que a cinc voltes del final el va avançar i de seguida va obrir un forat de més d’un segon. Era evident que el japonès els estava frenant i la remuntada de Hafizh Syahrin –tercer al final– ja era inquietant.

També Xavi Vierge va superar el japonès, i va contenir el pilot malaisi, un especialista en aigua. És el primer podi de la vida de Vierge en el mundial –tenia dos cinquens llocs– tot just en el seu 39è GP. Nakagami, una vegada més, va acabar esfondrat, sisè rere Bagnaia i Pasini, que havia liderat la cursa en els inicis però també va perdre el ritme.

Márquez recupera el tercer lloc de la general. En la lluita pel títol, Morbidelli va salvar una situació compromesa. Quinzè en l’arrencada, va veure com Tom Luthi guanyava moltes posicions (7è). Però el suís va perdre tres llocs i tota la confiança en una sortida de pista (volta 3) i ja no va ser el mateix. Tant és així que tres voltes més tard Morbidelli l’avançava. Al final, Morbidelli va acabar vuitè i Luthi, onzè.

La goma usada ha estat clau, ha anat bé. Sabia que quan em posés a davant tenia alguna cosa més. Vull acabar tercer
Àlex Márquez
Quan Syahrin m’atrapava, m’he centrat a atrapar Márquez. M’ha fet ser més ràpid i ha estat la solució. És un somni
Xavi Vierge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)