Fórmula 1

Red Bull i Renault se separen

Fórmula 1. L’escuderia austríaca competirà amb motors Honda a partir del 2019

Renault deixarà de subministrar el motor als monoplaces de l’equip Red Bull a partir de la propera temporada de la F-1. Tot i que ja feia temps que algunes veus parlaven d’un divorci, no ha estat fins avui, quan tant l’escuderia com la marca francesa han fet oficial que canviarà de motor. A partir del 2019, Red Bull confiarà en els motors Honda, com ja fa des d’aquesta temporada la seva filial, Toro Rosso.

La decisió de Red Bull està impulsada, sobretot, pels problemes de fiabilitat de la temporada passada i de la falta de potència dels motors francesos, aquest any. Aquesta temporada, els pilots de Red Bull, Daniel Ricciardo i Max Verstappen, són quart i sisè respectivament. A més, Ricciardo ha guanyar dues curses: Xina i Mònaco.

Així, doncs, Red Bull abandona Renault, amb qui ha competit 12 temporades i amb qui ha aconseguit quatre mundials, tant de pilot amb Sebastian Vettel com de constructors, i 57 victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)