Fórmula 1

Hamilton, ‘pole’ a França

Fórmula 1.L’anglès sortirà primer, seguit de Bottas i Vettel. Sainz ha estat setè, un sorprenent Leclerc sortirà vuitè. Alonso, 16è, no ha passat de la Q3

Amb la pista molt més freda que en els entrenaments d’ahir per la pluja que ha caigut durant el dia, Hamilton ha fet la pole amb un temps de 1:30:029, una posició que ha lluitat frec a frec amb el seu company Valteri Bottas. El finlandès havia pres el millor temps al campió del món però Hamilton li ha tornat la jugada en l’últim sospir i ha marcat el millor temps, després de dos grans premis sense sortir primer. Després dels dos Mercedes sortiran el Ferrari de Sebastian Vettel i el Red Bull de Max Verstappen. Ricciardo i Raikkonen ocuparan la tercera fila, i la quarta serà per a dos pilots que no estan massa acostumats a sortir tant endavant; Saiz i Leclerc. El madrileny, que ha passat a la Q3 per vuitè cop aquesta temporada, ha acabat setè, mentre que l’home més feliç avui és Charles Leclerc, que ha estat el primer pilot de Sauber de l’escuderia que es classifica per a la Q3 aquest any. El monegasc sortirà vuitè.

La Q3 ha estat interrompuda per l’accident de Grosjean a falta de gairebé 8 minuts per acabar ha obligat a aturar la sessió amb bandera vermella. Amb la represa, el primer en sortir ha estat Kimi Raikkonen, que en aquell moment era sisè.

La pluja ha amennaçat la sessió, i per això els pilots han sortit des del primer moment a buscar la volta ràpida per intentar evitar que l’aigua els pogués esgarrar la festa.

Pel darrera, Fernando Alonso sortirà 16è després que cap dels dos McLaren ha aconseguit passar de la Q1.

En la tercera sessió d’entrenaments lliures pocs pilots han decidit sortir perquè ha caigut un aiguat sobre el circuit de Paul Ricard i han volgut no malgastar pneumàtics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)