Motociclisme

Marc Màrquez, el millor en els entrenaments de Sachsenring

Motociclisme. Lliçó del pilot de Cervera al circuit alemany per assolir la seva sisena millor classificació de la temporada en els entrenaments

Marc Márquez (Repsol Honda) ha donat una lliçó magistral, al circuit alemany de Sachsenring, per aconseguir la seva novena millor classificació consecutiva d’entrenaments al Gran Premi d’Alemanya en totes les categories. Márquez, que suma la seva sisena millor classificació de la temporada, la quaranta-vuitena en MotoGP i la número 76 de la seva carrera esportiva, ha signat un final d’entrenaments oficials impressionant.

Al seu costat, en la primera línia de sortida, estaran Danilo Petrucci (Ducati) i Jorge Lorenzo (Ducati), amb Maverick Viñales (Yamaha) i els italians Andrea Dovizioso (Ducati) i Valentino Rossi (Yamaha) en la segona.

En Moto2, l’italià Mattia Pasini (Kalex) ha acabat líder després de dominar des de les primeres voltes. El líder del mundial, Francesco Bagnaia (Kalex), ha estat tercer, mentre que el català Àlex Márquez (Kalex), encara amb molèsties per la forta caiguda que ha patit al matí, ha acabat setè, just per darrere de Xavier Vierge (Kalex). L’altre català, Isaac Viñales (Kalex), ha acabat catorzè.

En Moto3, Jorge Martín (Honda) ha sumat la seva sisena millor classificació de la temporada i el català Albert Arenas (KTM) ha aconseguit l’onzè millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)