Motociclisme

Pinsach fa dos segons

Motor. El pilot d’ETG Racing suma 40 punts en la prova de Motorland de superstock 1000 i consolida el tercer lloc del campionat d’Espanya

Xavi Pinsach (Kawasaki) va aconseguir dos segons llocs al circuit de Motorland. El pilot de l’equip ETG Racing disputava aquest cap de setmana la quarta prova del campionat d’Espanya de velocitat en la categoria de superstock 1000. Dissabte, va acabar segon, disputant la victòria al líder del campionat, Carmelo Morales (BMW), que, finalment, es va imposar per només quatre dècimes. Ahir, va repetir posició en una altra cursa igualada en què només el va superar Alejandro Medina (Yamaha), segon de la general. Pinsach va sumar 40 punts per a la classificació del campionat amb aquests dos podis i va consolidar la tercera posició. La segona li queda a 18 punts. La propera oportunitat que tindrà per escurçar les diferències serà en la prova que es farà a València el 9 de setembre, la penúltima de la temporada.