Fórmula 1

Vettel fa la posició preferent a casa

Fórmula 1. Hamilton té una avaria hidràulica en l’entrenament cronometrat del GP d’Alemanya i arrencarà catorzè

Sebastian Vettel ha fet la posició preferent en el GP d’Alemanya, un resultat encara més demolidor combinat amb el catorzè lloc a la graella de Hockenheim del seu gran rival, Lewis Hamilton. El pilot alemany de Ferrari ha batut per dues dècimes l’altre Mercedes, de Valtteri Bottas, en el segon intent de la Q3. El segon Ferrari, de Kimi Räikkönen, sortirà tercer, al davant de Max Verstappen (Red Bull). Els Haas de Kevin Magnussen i Romain Grosjean, els Renault de Nico Hülkenberg i Carlos Sainz, Charles Leclerc (Sauber) i Sergio Pérez (Force India) han completat el top deu.

El cop de teatre ha estat l’avaria hidràulica de Lewis Hamilton durant la Q1, tal vegada provocada per una sortida de pista del pilot anglès de Mercedes en el primer revolt. Per tant, Hamilton sortirà catorzè en no haver disputat la Q2. Tampoc ho ha fet Daniel Ricciardo, atès que estava condemnat a sortir l’últim per haver muntat elements mecànics extres en el motor Renault del Red Bull número 3.

La Q2 s’ha hagut d’interrompre breument per una virolla de Marcus Ericsson (Sauber), que ha omplert de graveta un revolt de la zona de l’estadi. El pilot suec, Fernando Alonso (McLaren) i Serguei Sirotkin (Williams) no han passat el segon tall, a més de Hamilton i Ricciardo.

En la Q1 ha caigut per primer cop aquest any Esteban Ocon (Force India), al costat dels Toro Rosso de Pierre Gasly i Brendon Hartley, Lance Stroll (Williams) i Stoffel Vandoorne (McLaren).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)