Motociclisme

Marc prepara la venjança

Motor. El campió del món, superat per Lorenzo en l’última volta d’Àustria, a punt per a un altre duel amb el mallorquí en la prova d’Anglaterra

Jorge Lorenzo (Ducati) va sorprendre Marc Márquez (Honda) a Àustria superant-lo en l’última volta i aconseguint la seva tercera victòria de la temporada. No és que el català deixés de prémer el gas per assegurar-se un segon lloc que és or pur en el seu camí cap al cinquè títol mundial. Márquez va fer tots els possibles –com ell mateix va reconèixer–, però el mallorquí va fer més mèrits per aconseguir la victòria. Davant una possible reedició d’aquest duel al circuit de Silverstone, Márquez avisa que no té cap intenció de baixar del podi –n’acumula cinc de consecutius– i es mostra optimista respecte de les seves possibilitats: “Silverstone és un circuit ràpid i tècnic, però la nostra moto té punts molt forts i donarem el màxim, com de costum.” El campió del món es veu preparat per fer un bon resultat fins i tot en condicions meteorològiques adverses, fet habitual a Silverstone. Un cara a cara entre Lorenzo i Márquez ja s’ha viscut en el traçat britànic, en dues ocasions, el 2013 i el 2014, amb una victòria per a cada pilot.

En la lluita pel campionat, el cerverí queda lluny de patir. Els 59 punts que el separen de Valentino Rossi (Yamaha), que és segon, suposen un marge còmode, per bé que ni de bon tros concloent, quan queden vuit proves per al final. A Àustria, Maverick Viñales buscarà el seu quart podi de la temporada després del seu pitjor resultat en cursa acabada (dotzè). Pol Espargaró, lesionat, es perdrà la cursa i serà substituït per Loris Baz.

En la categoria mitjana, nou duel entre Francesco Bagnaia i Miguel Oliveira pel títol mundial. L’italià i el portuguès estan separats per només tres punts. Àlex Márquez intentarà tornar a la zona de punts després de dues curses sense acabar. A Moto 3, Albert Arenas té l’objectiu de repetir el bon resultat d’Àustria (quart).

LES REACCIONS

A Silverstone el temps és un altre adversari a tenir en compte, però esperem aspirar de nou al podi
Marc Márquez
Estem fent les coses bé i podem ser competitius en tots els circuits. El de Silverstone m’agrada
Jorge Lorenzo
Moto GP
1r Marc Márquez (Honda) 201
2n Valentino Rossi (Yamaha) 142
3r Jorge Lorenzo (Ducati) 130
4t Andrea Dovizioso (Ducati) 129
Maverick Viñales (Yamaha) 113
6è Danilo Petrucci (Ducati) 105
7è Johann Zarco (Yamaha) 104
8è Cal Crutchlow (Honda) 103
10è Àlex Rins (Suzuki) 66
11è Dani Pedrosa (Honda) 66
14è Tito Rabat (Ducati) 35
15è Pol Espargaró (KTM) 32
18è Aleix Espargaró (Aprilia) 17
Moto 2
1r Francesco Bagnaia (Kalex) 189
2n Miguel Oliveira (KTM) 186
3r Àlex Márquez (Kalex) 113
Xavi Vierge (Kalex) 90
24è Isaac Viñales (Suter) 7
Moto 3
1r Marco Bezzecchi (KTM) 158
2n Jorge Martín (Honda) 146
13è Albert Arenas (KTM) 50
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)