Més motor

Laia Sanz és baixa en el ral·li del Marroc per una doble infecció

Motor. Ha de fer repòs absolut durant un parell de setmanes i es perdrà aquesta prova puntuable pel mundial que es disputa del 4 al 9 d’octubre

Laia Sanz és baixa en el ral·li del Marroc que es disputa del 4 al 9 d’octubre per una doble infecció vírica i bacteriana. La pilot de Corbera del Llobregat no podrà disputar aquesta prova del mundial i ha de fer repòs absolut durant un parell de setmanes. Laia Sanz va tenir problemes físic en el Desafiament Inca de fa deu dies i va haver d’abandonar. En la nota d premsa feta pública sobre el seu estat s’explica que la tretze vegades campiona del món de trial i cinc d’enduro va contraure fa uns mesos, una mononucleosi infecciosa provocada pel virus d’Epstein-Barr, que s’ha manifestat amb fatiga extrema i episodis de febre, i d’una altra banda, també pateix la febre Q, provocada per un bacteri anomenat Coxiella Brunetii, que li ha causat fortes cefalees, nàusees i vòmits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)