Motociclisme

Márquez no en té mai prou

Motociclisme. El campió del món també fa la ‘pole’ al GP d’Austràlia, la sisena del curs, i el rosinc Maverick Viñales és segon

La fam del ja campió Marc Márquez (Honda) li va permetre ahir obtenir la posició preferent en el circuit de Phillip Island i reiterar qui mana en el mundial de Moto GP superant les Yamaha. Tot i haver caigut divendres, el cerverí va ser el més ràpid en la Q2 del Gran Premi d’Austràlia i va signat la seva sisena pole de la temporada –la cinquena seguida a Austràlia– davant de Maverick Viñales (Yamaha) i de Johann Zarco (Yamaha). Valentino Rossi (Yamaha) va ser setè i Andrea Dovizioso (Ducati), novè. El barceloní Àlex Rins (Suzuki), tercer al Japó i novè en la general, va fer el cinquè millor temps i buscarà el quart podi de la temporada.

El més ràpid en Moto 2 va ser Mattia Pasini (Kalex) –tercera pole del curs– mentre que el líder, el també italià Francesco Bagnaia (Kalex) va fer figa –setzè–. El català Xavi Vierge (Kalex), onzè del campionat, sortirà tercer. Àlex Márquez (Kalex), per la seva banda, va caure, va quedar estabornit pel cop i no sabia si avui correria. En Moto 3, el madrileny Jorge Martín (Gresini Racing) va signar la desena pole de l’any i el Albert Arenas (KTM) va ser el millor català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)