Motociclisme

Sete Gibernau torna a competir

Motociclisme. El barceloní disputarà el mundial de MotoE amb l’equip PONS Racing

L’expilot de Moto GP Sete Gibernau disputarà l’any que ve el mundial de MotoE amb l’equip PONS Racing, propietat de Sito Pons. El barceloní, de 45 anys, es va retirar fa més de deu anys després d’onze temporades en la màxima categoria del motociclisme i on va ser subcampió del món el 2003 i 2004, per darrera de Valentino Rossi.

“Per descomptat, mai vaig pensar que tornaria a participar en un mundial de motos després de retirar-me, però la vida et guarda sorpreses”, ha dit Gibernau en un comunicat de l’equip de Sito Pons, amb qui ja va competir un mundial de 250 cc. “Agraeixo a Sito que m’hagi convençut per fer d’aquest nou repte una nova il·lusió. Treballaré dur per estar a l’altura de la trucada d’algú com ell”, ha afirmat el català, que considera que “les motos elèctriques són el futur”. Per la seva banda, Sito Pons assegura que volia comptar amb algú “experimentat” pel primer any en aquest nou mundial “i no veig millor opció que Sete Gibernau”, ha dit Pons, que està convençut que el veterà pilot “donarà el millor de sí mateix, com ha fet sempre en la seva carrera esportiva per estar en les posicions capdavanteres”. “La seva experiència i la seva capacitat és el què el farà ser una referència en la categoria”, ha afegit Sito Pons.

El mundial de MotoE, la primera competició de motos elèctriques reconeguda per la FIM, constarà d’una graella amb 18 pilots i cinc proves. La primera serà el proper 5 de maig al circuit de Jerez-Ángel Nieto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)