Motociclisme

Primer podi del curs d’Àlex Márquez

Motociclisme. El cerverí és tercer en el GP de l’Argentina de Moto 2, que guanya el líder Baldassarri i en què Xavi Vierge no pren la sortida arran d’una avaria

Àlex Márquez ha entrat tercer en la cursa de Moto 2 del GP de l’Argentina, el primer podi del curs del cerverí. El vencedor ha estat Lorenzo Baldassarri, de l’equip de Sito Pons, que ja havia guanyat a Qatar i, per tant, lidera la general amb el ple de punts. Segon ha entrat Remy Gardner, de l’equip Stop And Go de Sabadell. Ha estat el primer podi del fill del campió del món de 500 cc de 1987, Wayne Gardner.

La creu de la cursa ha estat per a Xavi Vierge, l’autor de la posició preferent, que no ha pogut prendre la sortida arran d’una pana elèctrica a la moto durant la volta de formació. Si més no, l’equip EG 0,0 Marc VDS s’ha refet de la decepció amb el podi de Márquez, que ha arribat a liderar la cursa en l’equador, lluitant amb Gardner, però ha hagut de cedir davant l’empenta de l’australià. Tot seguit, Baldassarri, que havia arrencat vuitè, s’ha escapat i ha creuat la meta en solitari, amb 1.2 d’avantatge sobre Remy. El valencià Iker Lecuona ha estat quart.

En Moto 3, el valencià Jaume Masià, de 18 anys, ha aconseguit la seva primera victòria (també el primer podi), enlairant-se fins al primer lloc en l’última volta d’una cursa en què un total de disset pilots han format el grup capdavanter. Darryn Binder ha estat segon i Tony Arbolino, tercer. El japonès Kaito Toba, vencedor a Qatar, ha estat desè i continua líder del mundial. El maresmenc Aleix Viu ha entrat dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)