Motociclisme

Àlex Márquez, segon en la graella de Moto 2

Motociclisme. El pilot cerverí sortirà de la primera línia a Jerez, mentre que el seu company Xavi Vierge arrencarà dotzè

Àlex Márquez (Kalex) sortirà demà des del segon lloc de la graella a Jerez en la categoria de Moto 2, igual que fa tres setmanes a Austin. El pilot cerverí ha estat el primer a batre el rècord de la pista (1:41.273) i ha provat a fer un segon intent amb un pneumàtic nou, però no ha pogut millorar. Així doncs, cap al final de la Q2 l’ha superat Jorge Navarro (Speed Up), per tot just 91 mil·lèsimes. Ha estat la primera posició preferent del valencià en Moto 2. Curiosament, els tres pilots més ràpids en les sessions cronometrades a Jerez han estrenat el seu palmarès de poles en les respectives categories: Lorenzo Dalla Porta en Moto 3 i Fabio Quartararo en Moto GP . El tercer inquilí de la primera fila ha estat Augusto Fernández (Kalex), de l’equip de Sito Pons. El seu company i líder del mundial, Lorenzo Baldassarri, sortirà sisè, des de la segona línia.

L’altre pilot català de la categoria, Xavi Vierge –company d’Àlex Márquez en l’equip EG 0,0 Marc VDS–, ha entrat en la Q2 després de superar el tall de la Q1 i s’ha classificat dotzè, a gairebé mig segon de Navarro.

Les curses a Jerez es disputaran demà, a les 11 h (Moto 3), les 12.20 h (Moto 2) i les 14 h (Moto GP).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)