Motociclisme

Viñales és el més ràpid en el segon dia de test a Xest

Motor.

El pilot de Roses Maverick Viñales ha fet avui un cop de puny damunt la taula i ha estat el més ràpid en el segon dia de test al circuit Ricardo Tormo de Xest amb un temps d’1:29.849, superant el francès Fabio Quartararo (Yamaha), que ha signatel segon millor registre amb 1:30.013 i que havia esta el millor dimarts. De fet, Yamaha ha copat el podi de temps amb el tercer millor registre del l’italià Franco Morbidelli. Cal Crutchlow (LCR Honda Castrol) ha estat quart. El britànic ha estat el millor representant d’Honda en una jornada farcida de novetats en què Marc Márquez ha acabat setè. Dilluns i dimarts vinents, les proves es faran al circuit de Jerez.

Àlex Màrquez, per la seva banda, ha establert el vintè millor registre lluny encara –a 2.386 de Viñales– però en continua progressió. L’anècdota s’ha viscut al mati quan el seu germà Marc, que ha estrenat un nou i cridaner carenat de la Honda, l’ha avançat en la darrera corba abans de meta. Àlex Rins (Suzuki) ha estat sisè i Pol Espargaró (KTM) ha acabat amb el vuitè millor temps per davant de Valentino Rossi (Yamaha).

Viñales, que també ha estrenat carenat, ha expressat la seva satisfacció perquè la Yamaha M1 ha portat un propulsor amb una mica més de velocitat punta i suau, però demana més. “El balanç és bastant bo, estic realment content perquè al menys el motor va força semblant. I això ja és molt. Portem pocs quilòmetres, així que tenim molt marge de potencial i de millora. Hem guanyat quatre o cinc quilòmetres de velocitat punta. Per a un primer pas, jo crec que és una millora bastant bona tot i que encara estem lluny de les Honda i les Ducati”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)