Motociclisme

Cinc campions del món catalans a la gala de la FIM

Motociclisme. Marc Márquez (representat pel seu pare Julià), Àlex Márquez, Toni Bou, David Checa i Jeremy Alcoba, protagonistes de la cloenda del curs de la Federació Internacional de Motociclisme

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) va celebrar diumenge a la nit la gala dels campions 2019, a Mònaco, l’acte oficial de cloenda del curs. Amb Marc Márquez absent arran de la seva recent operació a l’espatlla dreta, el seu pare Julià Márquez va recollir la medalla de campió del món de Moto GP, la primera de les cinc dels pilots catalans enguany, al costat de les d’Àlex Márquez (Moto 2), Toni Bou (trial a l’aire lliure i en pista coberta), David Checa (membre de l’equip SRC Kawasaki France campió del món de resistència) i Jeremy Alcoba (mundial júnior de Moto 3). El tortosí de 18 anys és el 33è pilot català que aconsegueix un títol mundial.

Durant la vetllada, també va ser homenatjat Carmelo Ezpeleta, màxim responsable de Dorna, l’empresa de Sant Just Desvern promotora del Mundial de Moto GP. El directiu barceloní va ser nomenat FIM Promoter Legend pel president de la FIM, el portuguès Jorge Viegas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)