Més motor

MOTOCICLISME

Un monument per a Crivillé

L'únic campió del món català de la màxima categoria del motociclisme, Àlex Crivillé, tindrà a partir del 3 de juliol a Seva el seu propi monument, coincidint amb el GP de Catalunya. Aquesta escultura va ser presentada ahir a la seu de la UFEC. El monument, obra de l'escultora Marta Solsona, s'instal·larà a l'entrada de la població, prop de la casa del pilot, i estarà format per un pedestal giratori, amb un podi on se situarà l'estàtua de Crivillé en posició de celebració d'una de les seves victòries.

En l'acte d'ahir, a banda del mateix Crivillé, hi van participar l'alcalde de Seva, Josep Pumarola; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Àngel Viladoms; el president de la federació espanyola, Joan Moreta, i el president de la UFEC, David Moner. «És un orgull tenir una estàtua tan gran al meu poble. El 3 de juliol l'homenatge cal ampliar-lo al mateix ajuntament i a tota l'afició que em va seguir arreu quan lluitava pels títols mundials», va afirmar Crivillé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)