Motociclisme

Albert Arenas sortirà des de la sisena posició en moto 3

Motor. El gironí ha fet un temps d’1:45.919. El japonès Tatsuki Suzuki aconsegueix la tercera posició preferent consecutiva (1:45.410) i el barceloní amb nacionalitat argentina Gabriel Rodrigo sortirà tercer (1:45.706)

Albert Arenas (KYM) sortirà des de la sisena posició, la segona línia de la graella del GP d’Andalusia, després de fer un temps d1’:45.919 en la qualificació. El líder del mundial ho ha fet en la darrera volta de la Q2. El millor temps ha sigut pel japonès Tatsuki Suzuki (Honda) que ha marcat 1:45.410 i per tercer cursa consecutiva sortirà des de la posició preferent. El barceloní de nacionalitat argentina Gabriel Rodrigo (Honda) ocuparà la tercera posició de la primera línia de la graella després de fer un registre d’1:45.706. El tortosí Jeremy Alcoba (Yamaha) també ha fet una bona qualificació i ha fet el setè registre (1:46.057).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)