Motociclisme

Albert Arenas cau però manté el lideratge del mundial de moto 3

Motor. Jeremy Alcoba finalitza en la setana posició en una cursa molt disputada que ha guanyat el japonès Suzuki

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha caigut a vuit voltes del final del GP d’Andalusia, però manté la primera posició del mundial. Albert Arenas ha perdut la part de davant de la moto en la corba 11 i ha anat per terra. El gironí ha topat contra la seva Kalex i després a terra, i se l’han emportat en llitera. A l’arribada al centre mèdic Albert Arenas ha baixat pel seu peu de l’ambulància i ha entrat caminant a veure els metges. Malgrat la caiguda el gironí ocupa el primer lloc del mundial perquè el segon, el japonès Ai Ogura (Honda) també ha caigut.

La victòria ha sigut pel japonès Tatsuki Suzuki (Honda), que ha sortit des de la posició preferent i sempre ha estat lluitant pel primer lloc. El tortosí Jeremy Alcoba (Yamaha) ha ocupat la setena posició de la cursa, tot i que ha entrat a meta en la quarta plaça. Jeremy Alcoba ha rebut una penalització de tres segons per haver sortit dels limits de la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)