Motociclisme

Stefan Bradl substituirà Marc Márquez a Brno

Motor. L’alemany és el pilot de proves i reserva d’HRC i l’any passat ja va disputar quatre curses quan es va lesionar Jorge Lorenzo

Stefan Bradl substituirà Marc Márquez en el GP de la República Txeca que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Brno. El campió mundial es va haver de tornar a operar dilluns a Barcelona per substituir la placa danyada de l’húmer dret i el pilot alemany ha estat l’escollit per ocupar el seu lloc en les curses que es perdi el cerverí. Stefan Bradl és el pilot de proves i reserva d’HRC i l’any 2019 ja va pujar a una de les motos de l’equip Repsol Honda per substituir el lesionat Jorge Lorenzo en quatre curses. La seva millor classificació va ser acabar desè en dues.

Stefan Bradl va desitjar que Marc Márquez es recuperi aviat i després va manifestar que té moltes ganes de tornar a pilotar una Honda: “A causa de la pandèmia mundial no hem pogut fer tests com ho faríem normalment, i per això trigaré un temps a adaptar-me de nou a la moto i a Moto GP, però sé que el meu estat físic és bo.” El pilot alemany també va explicar: “És un desafiament que espero amb ànsies, competir amb l’equip Repsol Honda sempre és un gran honor i em complau ajudar Honda. A veure com va el cap de setmana.”

En el GP de la República Txeca Stefan Bradl tindrà com a company d’equip Àlex Márquez, que continua amb la seva fase d’aprenentatge i adaptació a la categoria. El germà petit del campió mundial afronta la seva tercera cursa oficial i va explicar respecte al circuit de Brno: “És un dels que sempre he gaudit i s’ha adaptat molt al meu estil de pilotatge.” Àlex Márquez va dir: “Hem recopilat molta informació durant els dos caps de setmana a Jerez i ara podrem aplicar el que hem après a un nou circuit, però en cada sessió aprenc més sobre la categoria i la meva moto, així que tinc moltes ganes de pilotar i afrontar tres curses en tres caps de setmana. Serà intens, però estic esperant que arribi.”

Arenas es provarà en els primers lliures de Moto 3

El líder del mundial de Moto 3, el gironí Albert Arenas (KTM), arriba al GP de la República Txeca confiat en la seva recuperació i amb ganes de tornar a competir després de la caiguda i l’esquinç al turmell esquerre que es va fer en el GP d’Andalusia. “A Brno intentaré escoltar el que el cos em demani. Tinc força i he recuperat gran part de la mobilitat, però tinc ganes de provar-me en els primers lliures, sense pensar molt en el peu”, ha assegurat Albert Arenas. El pilot gironí ha manifestat que té ganes d’afrontar la primera de tres curses en tres caps de setmana consecutius i ha explicat: “Per això serà important ser constant en les tres i veure com van passant les setmanes i com evoluciona la lesió.” El líder del mundial de Moto 3 ha estat fent recuperació i treballant de valent per estar a punt per a aquestes pròximes proves: “Ha estat una setmana molt intensa, no ha estat fàcil afrontar la recuperació amb el dolor de la lesió, però calia adaptar-se.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)