Més motor

Palou és el sisè més ràpid en els últims entrenaments de les 500 milles d’Indianapolis

Motor. El vallesà, que debuta en la prova, disputarà avui la qualificació per la cursa del diumenge 23

Àlex Palou (Dale Coyne) ha sigut el sisè pilot més ràpid en els últims entrenaments de les 500 milles d’Indianapolis, l’anomenat Fast Friday. El vallesà ha arribat a un mitjana de 231,989 milles per hora (373 km/h) en la seva volta ràpida i ha continuat amb la bona actuació que ja havia fet en els entrenaments de dimecres i dijous. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de 23 anys, ha mostrat una gran maduresa i s’ha adaptat molt bé a l’oval. Avui disputarà la qualificació i si aconsegueix una de les nou primeres posicions demà diumenge lluitarà per la posició preferent i la definició de les tres primeres línies de graella de sortida de la cursa que es disputarà el diumenge 23.

L’asturià Fernando Alonso (McLaren) ha acabat en la posició 25 amb 229,788 m/h. Fernando Alonso va tocar el mur en els entrenaments de dijous i en els darrers no va poder superar les 230 milles per hora. El millor temps dels 33 participants ha sigut pel nord-americà Marco Andretti, d’Andretti Autosport, amb 233,491 m/h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)