Més motor

Lluitarà per la ‘pole’

Motor. Àlex Palou és el setè més ràpid en la qualificació de les 500 milles d’Indianapolis i avui buscarà la posició preferent de la graella

Àlex Palou (Dale Coyne) ha finalitzat la qualificació de les 500 milles d’Indianapolis com el setè pilot més ràpid amb una mitjana de 231.034 milles per hora i avui disputarà la Fast Nine, en què els nou millors buscaran la posició preferent. El vallesà, que debuta en la prova, ja té assegurada una plaça en les tres primeres línies per a aquesta mítica cursa que es disputarà el diumenge 23 d’agost. En la qualificació de quatre voltes Àlex Palou va fer unes velocitats de 231.552, 231.211, 230.808 i 230.566 m/h i va acabar en la setena plaça. Després en les sortides lliures dels pilots ningú el va poder superar i va mantenir el lloc.

El més ràpid va ser el nord-americà Marco Andretti (Andretti Autosport) amb una mitjana de 231.351. L’asturià Fernando Alonso va acabar en la 26à posició amb 228.768 m/h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)