Motociclisme

Quartararo fa el millor temps en el ressorgiment de Yamaha

Motor.

El francès Fabio Quartararo, el líder del mundial de MotoGP, ha encapçalat el ressorgir de les Yamaha i ha fet avui el millor temps en la segona sessió de lliures del Gran Premi de San Marino que es disputa al circuit de Misano. El pilot gal ha signat un temps d’1:32.189 en la segona sessió de lliures, per davant del pilot rosinc de Yamaha Maverick Viñales, que en la sessió matinal va signar un temps d’1:32. 198, a tan sol 9 mil·lèsimes. Franco Morbidelli, també amb una Yamaha, ha estat el tercer a 0.178 del gal. El català Pol Espargaró (KTM) ha signat el quart millor registre a 0.287 i aspira a tot. Viñales havia liderat amb claredat la FP1 per davant de Quartararo i Aleix Espargaró, amb Zarco i Smith tancant el Top 5. La major adherència d’un circuit amb menys rectes han estat factors favorables al ressorgiment de Yamaha després dels mals resultats del Gran Premi d’Estíria de l’agost passat.

En Moto 3, Albert Arenas (KTM), el líder del mundial, ha fet el quart millor registre amb 1:42.833. El millor ha estat el madrileny Raúl Fernández (KTM), setè en el mundial, que en la sessió matinal ha completat una millor volta d’1:42.501. En Moto 2, l’italià Enea Bastianini (Kalex) va ser el més ràpid i el català Xavi Vierge (Kalex) va ser tretzè

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)