Trial

Victòria per tancar el mundial

Motor. Toni Bou, que dissabte es va assegurar el títol de campió del món de trial, guanya la seva sisena prova de la temporada en la segona cursa del GP d’Itàlia

Toni Bou (Montesa) va tancar el mundial de trial amb victòria, la sisena de la temporada, en guanyar la segona prova del GP d’Itàlia que s’ha disputat a Lazzate. El pilot de Piera es va assegurar, dissabte, el títol mundial –el 14è a l’aire lliure i el 28è comptant la modalitat indoor– en la primera prova i en la segona de diumenge ho va celebrar amb un nou triomf. Bou va guanyar l’última prova amb 20 punts de penalització, mentre que el segon classificat va ser el gironí Jeroni Fajardo (Sherco), amb 55.

El pilot de Piera només ha deixat escapar dues victòries aquesta temporada, en la segona cursa del gran premi de França i en la primera del d’Andorra, que es va emportar el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS). El mundial ha finalitzat amb Bou amb 152 punts, mentre que el segon lloc l’ha ocupat Adam Raga, amb 121, i el tercer ha estat per al basc Jaime Busto (Vertigo), amb 105. Jordi Fajardo ha estat cinquè amb 82 punts.

GP d’Itàlia. Dia 2
1r T. Bou (Montesa) 20 punts
2n J. Fajardo (Sherco) 55 punts
3r J. Casales (Gas Gas) 61 punts
4t G. Marcelli (Montesa) 61 punts
5è M. Gelabert (Gas Gas) 61 punts
Mundial
1r T. Bou (Montesa) 152 punts
2n A. Raga (TRRS) 121 punts
3r J. Busto (Vertigo) 105 punts
4t J. Casales (Gas Gas) 98 punts
5è j. Fajardo (Sherco) 82 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)