Motociclisme

Sam Lowes repeteix triomf en Moto 2 i Bastianini és el nou líder

Motor.

El britànic Sam Lowes (Kalex), que havia signat la posició preferent, ha guanyat la cursa de Moto 2 del Gran Premi d’Aragó al circuit Motorland d’Alcanyís i repeteix la victòria de diumenge passat a Le Mans en una cursa condicionada per les caigudes. Sobretot la de l’italià Marco Bezzecchi (Kalex) en la corba 2 quan faltaven dues voltes i manava amb vuit dècimes de marge sobre Lowes. Un altre italià, Enea Bastianini (Kalex), ha estat segon i s’enlaira al capdamunt de la general del campionat amb només dos punts de marge sobre Lowes –155 per 153– rellevant Luca Marini (Kalex), que va també ha caigut i du dos zeros seguits.

El podi l’ha completat el madrileny Jorge Martín (Kalex), superat per l’italià en l’última volta, un avançament que li ha atorgat el lideratge del campionat. Pel que fa als catalans, Edgar Pons (Kalex) ha acabat en la tretzena posició i Xavi Vierge (Kalex) ha finalitzat setzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)