Més motor

MOTOR / MUNDIAL DE TRIAL

Toni Bou falla en la segona volta i només és tercer, però encara és més líder del mundial

Triomf de Fujinami, al davant de Cabestany, Bou i Raga

A Toni Bou (Montesa) totes li ponen. Fins i tot el dia que no està esplèndid –va fer la millor primera volta però en la segona va acusar problemes físics– aconsegueix sortir-ne reforçat en el lideratge. El pilot de Piera va ser tercer, rere Takahisa Fujinami (Montesa) i un renascut Albert Cabestany (Sherco), sisè dissabte i segon ahir. Però és que el gran rival de Bou, Adam Raga, va acabar quart i s'allunya a 17 punts del campió en la general.

Bou va ser el millor en la primera volta, però un fiasco imprevist en la zona 4 va reduir el marge a un punt sobre Cabestany. En la segona volta, però, Bou va espifiar-la en les zones 2, 3 i 11 –tres fiascos, quan en la 2 i la 3 els rivals s'hi van deixar algun puntet i en l'11 van passar nets–, i encara sort que va poder protegir el tercer lloc, davant d'Adam Raga.

Aquest cop Dougie Lampkin no va fer d'àrbitre i des de la primera volta (vuitè, amb 30 punts) no va comptar, a diferència de l'anglès Michael Brown, autor de la cinquena millor primera volta (19) però que es va enfonsar en la segona. Tampoc va ser el dia de Jeroni Fajardo, sempre lluny dels primers i que perd el quart lloc del mundial en favor d'Albert Cabestany.

Tarrés, segon.

Aquest cop Pol Tarrés (Gas Gas) no va poder doblegar Jack Sheppard (Beta), que li va treure un punt en la primera volta i quatre més en la segona en el mundial de joves. En el campionat, però, el pilot català encara manté 10 punts d'avantatge (127 a 117). Carles Traviesa (Gas Gas), per altra banda, va repetir la quarta posició de dissabte i, tot i que es manté com a tercer classificat del mundial (108), veu com Sheppard se li escapa.

En júnior, els catalans no van tenir el millor dia i Pere Borrellas (Gas Gas) va ser sisè i Francesc Moret (Honda), vuitè. Això fa que Moret perdi pistonada en la lluita pel tercer lloc amb Alexandre Ferrer (83 punts i 99) i Borrellas hagi cedit el cinquè lloc a Benoit Dagnicourt.

CLASSIFICACIONS

Trial d'Escòcia-2
1r T. Fujinami (Montesa)
21 (16+5)
2n A. Cabestany (Sherco)
23 (13+10)
3r Toni Bou (Montesa)
27 (12+15)
4t Adam Raga (Gas Gas)
30 (18+12)
5è James Dabill (Gas Gas)
47 (23+24)
6è. D. Lampkin (Beta)
52 (30+22)
7è Michael Brown (Sherco)
56 (19+37)
8è J. Fajardo (Beta)
62 (32+30)
11è D. Oliveras (Sherco)
84 (41+43)
Mundial
1r Toni Bou (Montesa)
90
2n Adam Raga (Gas Gas)
95
3r T. Fujinami (Montesa)
87
5è A. Cabestany (Sherco)
75
4t J. Fajardo (Beta)
77
13è D. Oliveras (Sherco)
75
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)