Més motor

MOTOR / GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

Incidències a discreció en Moto 2

Iannone lidera i és penalitzat, guanya Takahashi, Elias acaba cinquè i Morales, a l'hospital

Toni Elias
MORIWAKI
«No estic content, havent acabat cinquè al gran premi de casa. És una desil·lusió molt gran. En tot cas hem acabat agafant uns punts i ens podem considerar molt afortunats perquè Iannone, un rival molt perillós en el campionat, ha estat penalitzat»
«Hem d'analitzar i solucionar per què no som capaços de ser ràpids»
Andrea Iannone
SPEED UP
«Estic molt decebut per com ha acabat la cursa, però content perquè érem els més forts»
Joan Olivé
PROMOHARRIS
«La moto patinava, però el resultat final val la pena»

La categoria més imprevisible va viure la cursa amb més incidències. Primer l'italià Iannone, obligat a fer un pas per boxs que li va prendre una victòria que va acabar a mans de Takahashi, cinquè guanyador en set curses. I ja al final amb Carmelo Morales, que va volar pels aires en la recta d'arribada després de tocar-se amb Noyes. Entre tot, Toni Elias va poder mantenir el lideratge del certamen després d'acabar en cinquè lloc.

Tot va començar, però, amb una caiguda múltiple al primer revolt després de la sortida, amb 9 pilots implicats. Aleshores, amb bandera groga, Iannone va avançar dos pilots, fet que l'obligava a perdre una posició per reglament. Tot i les indicacions, no ho va entendre i va veure's obligat a passar pel box, fet que del lideratge a vuit voltes de la fi el va enviar al 17è lloc. Això va donar el triomf a Takahashi, mentre que Elias, en lluita amb el txec Abraham i l'italià Corsi, va salvar el lideratge del mundial amb una discreta cinquena posició. Va acabar a Montmeló per primer cop en sis anys, però va arribar amb 24 punts d'avantatge i en marxa només amb 17.

Carmelo Morales, el gran infortuni

Era, fins a 100 metres per a l'arribada, el cap de setmana somiat per a Carmelo Morales (Castellar del Vallès, 31). El català, substitut del lesionat Axel Pons, havia fet uns entrenaments excel·lents i va fer una millor cursa. Però en la darrera recta va tocar-se amb Noyes i, gas a fons, va caure de manera esgarrifosa. La moto li va anar a sobre, però sortosament no hi va haver conseqüències més enllà del fort traumatisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)