Més motor

MOTOR

MOTOCRÒS

Victòria europea de Cristian Oliva

El pilot d'Alforja (Baix Camp) va guanyar la prova del campionat d'Europa de la categoria d'EMX2 que es va celebrar el diumenge passat al circuit de La Bañeza, a Lleó. La victòria d'Oliva (Yamaha) va ser una gran sorpresa, ja que era la primera cursa que disputava del circuit europeu. Tot i no tenir possibilitats de triomf final en el campionat –l'italià Andrea Cervellin n'és el màxim aspirant–, el pilot català, de vint anys, va mostrar-se com una bona alternativa de futur en aquesta competició. Al podi, el van acompanyar el suís Valentin Guillod (KTM) i l'alemany Dennis Ullrich (Honda). Cervellin (Husqvarna) va ser quart.

El tarragoní es va mostrar molt satisfet per la seva victòria internacional i donava les gràcies a tot el seu equip. «M'alegro d'aquest resultat. El circuit estava en bones condicions, he pogut fer unes bones sortides i tot el meu equip ha treballat molt bé durant el cap de setmana», afirmava Oliva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)