MotoGP

Viñales és el més ràpid del dia en els test de Doha de MotoGP

Pol Espargaró pateix la primera caiguda amb la seva Honda, i Àlex Márquez també cau i es fa una petita fractura al peu

Maverick Viñales ha sigut el més ràpid del dia en els test de MotoGP que s’estan fent a Qatar. L’empordanès ha fet un temps d’1:53.244 amb la seva Yamaha, el seu millor registre de tots els dies d’entrenaments de pretemporada que s’estan fent en el circuit de Losail. Maverick Viñales ha acabat per davant de l’italià Fabio Morbidelli (Yamaha) al que ha superat per 79 centèsimes. El rosinc ha fet el seu millor temps en la seva última volta de la jornada, la 54 que ha donat. El cinquè millor registre ha estat per Aleix Espargaró (Aprilia) amb 1:53.640, a gairebé quatre dècimes del millor temps, tot i patir una caiguda sense conseqüències. Àlex Rins i la seva Suzuki han fet el setè registre a més de sis dècimes de l’empordanès.

En aquesta jornada Pol Espargaró ha patit la primera caiguda amb la seva nova Honda, sense conseqüències físiques, ja que està buscant el limit i intentant entendre les reaccions de la moto. La caiguda que si que ha tingut conseqüències ha sigut la d’Àlex Márquez (Honda), s’ha fet una petita fractura de 2 mil·límetres en el quart metatars del peu dret, segons ha fet públic el seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)