Més motor

MOTOR / CAMPIONAT DEL MÓN DE TRIAL

Doblet de Montesa a França

Toni Bou, el vencedor, consolida la seva primera posició en el campionat tres proves abans que s'acabi el mundial

Doblet de Montesa en la vuitena prova del campionat del món disputada a la localitat francesa de Saint Michel de Maurienne, amb el primer lloc de Toni Bou i el segon del japonès Takahisa Fujinami, resultats que, juntament amb la patinada d'Adam Raga (Gas Gas) –sisè en la prova francesa amb 73 punts–, fan que tots dos encapçalin també el campionat del món. Quan falten només tres proves per acabar-lo, Bou té ara 21 punts més que el seu company d'equip, mentre que abans de la prova en tenia 17 més que Raga.

Toni Bou, que ja va acabar primer en la primera passada per les zones, va imposar el seu pilotatge en la segona on, malgrat la dificultat afegida que va suposar la caiguda d'un fort aiguat, va incrementar encara més el seu avantatge. Fujinami, tot i caure en la segona volta, va aconseguir remuntar i passar del tercer lloc de la primera a la segona posició final.

En categoria júnior, el vencedor va ser el francès Alexandre Ferrer, amb un quart lloc de Francesc Moret (Montesa) i una setena posició per a Pere Borrellas (Gas Gas). En el mundial, primer és el madrileny Alfredo Gómez (Montesa) amb 130 punts, amb Moret quart (97) i Borrellas sisè (75). Finalment, en la categoria de joves, victòria per a l'anglès Jack Sheppard (Beta) i segon i quart lloc per als catalans de Beta Pol Tarrés i Carles Traviesa. En la classificació del mundial, Tarrés manté el lideratge amb 144 punts, al davant de Sheppard (137) i Traviesa (121).

CLASSIFICACIONS

Trial de França
1r Toni Bou (Montesa)
42 (29+13)
2n T. Fujinami (Montesa)
52 (34+18)
3r J. Fajardo (Beta)
56 (31+25)
4t A. Cabestany (Sherco)
61 (38+23)
5è D. Lampkin (Beta)
67 (37+30)
Mundial
1r Toni Bou (Montesa)
145
2n T. Fujinami (Montesa)
124
3r Adam Raga (Gas Gas)
118
4t Albert Cabestany (Sherco)
105
4t Jeroni Fajardo (Beta)
100
13è D. Oliveras (Sherco)
24
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)