MotoGP

Vierge fa el millor registre en els test de Moto2 que es fan a Qatar

Alcoba acaba amb el setè temps en Moto3 en aquesta segona jornada

Xavi Vierge (Kalex) ha acabat la segona jornada d’entrenaments de Moto2 que es fan a Qatar amb el millor registre dels dos dies de test. El pilot de Castellbisbal ha marcat un temps d’1:58.832 en la 19a de les 21 voltes que ha fet avui en el circuit de Losail. Ha superat per 26 mil·lèsimes Aron Canet (Boscoscuro) que ha acabat amb 1:58.858. Albert Arenas (Boscoscuro), company d’equip d’Aron Canet i que s’estrena a la categoria aquesta temporada ha fet el 20a registre del dia amb 1:59.854. El gironí, campió mundial de Moto3 l’any passat, s’ha quedat a poc més d’un segon del millor temps del dia, però ha superat el registre que va fer en la jornada de divendres.

En Moto3 els dos catalans han millorat els seus registres del primer dia d’entrenaments. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha acabat amb el setè millor temps amb 2:06.157, mentre que el pilot de Sant Andreu de la Barça, Xavier Artigas, ha fet el quinzè temps amb 2:06.590. Tots dos l’han aconseguit en la darrera volta qua han fet. L’escocès John McPhee (Honda) ha dominat aquesta segona jornada en el circuit de Losail i ha fet el millor registre del que es porten d’entrenament amb 2:05.286.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)