MotoGP

Marc Márquez no correrà la cursa inaugural a Qatar

L’evolució de la recuperació és la correcta, però el pilot cerverí ha optat per la prudència després d’escoltar l’equip mèdic que el va intervenir i se sotmetrà a una altra revisió el 12 d’abril

Marc Márquez, juntament amb el seu equip mèdic de l’Hospital Ruber Internacional, ha optat per la prudència i ha decidit no reincorporar-se a la competició aquest cap de setmana ni tampoc el següent al circuit de Qatar, que és l’escenari de les dues curses inaugurals del mundial de MotoGP.

En l’última revisió realitzada al pilot cerverí per l’equip mèdic dirigit pels doctors Samuel Antuña i Ignacio Roger de Oña, i integrat pels doctors De Miguel Ibarzabal i García Villanueva, a les quinze setmanes de la cirurgia per pseudoartrosi infectada de l’húmer dret, s’ha constatat una bona resposta clínica després de la intensificació de l’entrenament. No obstant això, considerant el temps d’evolució i l’estat actual del procés de consolidació òssia, els metges consideren prudent i necessari no accelerar el retorn als circuits després de tant de temps inactiu, i evitar posar en risc a l’húmer en l’alta competició. El pilot de l’equip Repsol Honda se sotmetrà a una altra revisió mèdica dilluns 12 d’abril amb la tercera cita del mundial, Portimao (18 d’abril) a l’horitzó.

Tot i les ganes de tornar a la competició, Márquez prefereix fer-ho en les millors condicions: “Després de l’última revisió amb l’equip mèdic, els doctors m’han aconsellat que el més prudent era no prendre part en les dues curses de Qatar i continuar amb el pla de recuperació que hem seguit en les últimes setmanes. M’hauria encantat poder participar en la cursa inaugural del mundial però haurem de seguir treballant per poder recuperar les condicions òptimes que ens permetin tornar a la competició.“

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)