Més motor

Remuntada i tercera victòria per a Elias

Toni Elias
MORIWAKI
«Les últimes curses han estat complicades, però hem fet unes millores a la moto que l'han canviada radicalment i han donat els seus fruits»
«M'he trobat molt còmode i, malgrat que aquest circuit no és dels meus favorits, no he dubtat en cap moment»

Victòria de qualitat per a Toni Elias a Moto 2, en una cursa en la qual el pilot manresà va haver de remuntar després d'una mala sortida que el va relegar fins a la desena posició. Almenys no es va veure involucrat en la caiguda que va afectar els altres dos catalans de la categoria, Joan Olivé i Ricard Cardús, entre d'altres pilots. És el que té una categoria tan atapeïda de motos com aquesta. Ahir, fins a 14 pilots no van creuar la línia d'arribada.

Andrea Iannone i Gabor Talmacsi van dominar l'inici de la prova, mentre Elias començava a escalar posicions. L'italià va acabar sol al capdavant i es veia a venir que la seva escapada seria fructífera. Però Elias encara no ho havia dit tot. El va atrapar en la setena volta, el va superar i va marxar fins a aconseguir un avantatge de més de tres segons i la seva tercera victòria, que li serveix per consolidar el seu lideratge en la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)