MotoGP

Jorge Martín fa la ‘pole’ en el GP d’Estíria i Aleix, Marc i Viñales sortiran en tercera fila

Jorge Martin (Ducati) ha obtingut la posició preferent del GP d’Estíria amb una volta que li ha permès batre el rècord de la pista (1:22.994) abans que ho fes Fabio Quartararo (Yamaha), a qui instants després li han cancel·lat la volta per haver sortit dels límits de la pista i l’han enviat a la tercera posició, rere Pecco Bagnaia (Ducati). En la segona fila hi haurà Jack Miller (Ducati), Joan Mir (Suzuki) i Johann Zarco (Ducati). La tercera fila l’ocuparan tres catalans, Aleix Espargaró (Aprilia), Marc Márquez (Honda) –que ha caigut quan estava en volta ràpida per millorar el seu registre– i Maverick Viñales (Yamaha).

Àlex Rins (Suzuki) i Dani Pedrosa (KTM) han pugnat fins l’últim moment per entrar en la Q2 però s’han quedat fora. Rins, per només 38 mil·lèsimes i el provador de KTM, per menys de dues dècimes. En canvi, Pol Espargaró (Honda) ja ha cedit quatre dècimes al Àlex Márquez (Honda) i Miguel Oliveira (KTM).

En Moto2 la primera fila serà per a les Kalex de Remy Gardner (1:26.668), Ai Ogura (1:28.789) i Marco Bezzecchi (1:28.811), amb Xavi Vierge (Kalex) onzè amb 1:29.275 i Albert Arenas (Boscoscuro) quinzè amb 1:29.614.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)