Més motor

Palou trenca el motor i ha d’abandonar quan anava quart a 18 voltes del final

El català manté la primera posició de la general de l’IndyCar però perd la meitat de l’avantatge que tenia

Àlex Palou ha trencat el motor i ha abandonat quan ocupava la quarta posició i només faltaven 18 voltes pel final, d’una prova de 85, en la cursa d’Indianapolis que s’ha disputat dins el mític oval. Tot i això el pilot de Sant Antoni de Vilamajor manté la primera posició de la general encara que ha perdut la meitat de l’avantatge que tenia. Ara supera per 21 punts el mexicà Pato O’Ward que s’ha situat segon.

El català ha fet una cursa molt seriosa i havia deixat enrere els seus rivals pel campionat fins que ha hagut de plegar. En la sortida ha perdut una posició però poc a poc, i amb bons avançaments en pista ha pujat fins a la quarta plaça després de superar a Pato O’Ward, que havia sortit des del primer lloc, i ha acabat cinquè. El segon de la general, el seu company d’equip el neozelandès Scott Dixon, havia sortit 26è i ha recuperat posicions fins acabar 17è i ha baixat a la tercera posició. La victòria ha sigut per l’australià Will Power.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)