MotoGP

Fenati lidera el triplet italià en Moto 3 a Silverstone

El pilot d’Husqvarna ha liderat el gran premi de l’inici al final en una mala jornada per a Alcoba, 21è tot i haver sortit 7è

Romano Fenati (Husqvarna) ha completat un cap de setmana perfecte en la categoria de Moto3 en el GP de la Gran Bretanya amb una victòria incontestable a Silverstone. L’italià, que ha sortit de la posició preferent, no ha abandonat el primer lloc des del primer revolt tot i l’esforç del seu compatriota Niccolò Antonelli (KTM) per pressionar-lo. El podi l’ha completat un altre italià, Dennis Foggia (Honda), que ha deixat sense premi el mallorquí Izan Guevara (Gas Gas), que ha fet la seva millor cursa al mundial.

Jeremy Alcoba (Honda), que sortia setè, s’ha equivocat en l’elecció dels pneumàtics i ha acabat 21è, rere Xavi Artigas (Honda), 18è. En la lluita pel mundial Pedro Acosta (KTM), que ha hagut de remuntar en les primeres voltes, manté encara una clara diferència ja que ha deixat enrere el seu principal rival, Sergio García (Gas Gas), 17è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)