Fórmula 1

Max Verstappen fa embogir Zandvoort

El neerlandès ha imposat el seu ritme en el gran premi del seu país i recupera el lideratge del campionat al davant de Hamilton, que ha fet segon

Max Verstappen (Red Bull) ha rematat un cap de setmana de glòria amb una victòria inapel·lable davant els milers de seguidors que l’han aclamat a Zandvoort, circuit que ha tornat al mundial 36 anys després en el GP dels Països Baixos. El neerlandès, que ha sumat el setè triomf del curs, ha recuperat el lideratgeen el campionat –ara té tres punts més– davant el seu gran rival aquest 2021, Lewis Hamilton (Mercedes).

El britànic, que sortia segon rere Verstappen, no ha pogut seguir el ritme del seu rival. Mercedes ha intentat jugar a l’estratègia per posar nerviós Verstappen, però Red Bull s’ha limitat a fer entrar el seu pilot quan ho ha fet Hamilton (dues vegades) i la victòria no ha perillat tot i el desgast dels pneumàtics. El premi de consolació de la volta ràpida ha estat per al britànic, que ha entrat a dues voltes del final, per batre la marca del seu company, Bottas, que ha estat el tercer en el podi, i que ha fet una volta ràpida contra les ordres del seu propi equip, que reservava el punt per a Hamilton.

Gasly (Alphatauri) ha fet la segona millor cursa de la temporada i ha entrat quart, just al davant del primer Ferrari, el de Charles Leclerc, i de Fernando Alonso (Alpine), que ha remuntat posicions fins el sisè lloc final

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)